Offer Description The consumers are increasingly demanding healthier food and beverages with minimal content of chemicals, leading the wine industry to find alternative winemakin…
Offer Description Sampling, purification and analysis of metabolites (in solution and in the headspace) of must and must/wine during alcoholic wine fermentation. Requirements …
Offer Description Grape pressing is a fundamental process in wine production as through the separation of the different draining fractions it is possible to optimize the composit…
Description du poste: Con l'accordo e la supervisione del Bar Manager, il Commis di bar: prepara bevande, caffetteria effettua il servizio al tavolo e le prestazioni del Bar du…
Description du poste: All'interno del ristorante 1* Michelin, la risorsa si occupa di: accoglienza e cura del cliente secondo gli standard di servizio gestione delle prenotazio…
Description du poste: All'interno del Ristorante Poggio Rosso o Osteria Il Grigio : gestire la mise en place accogliere la clientela sbarazzare la sala, pulire e mantenere l'o…
Description du poste: All'interno dell'hotel il Restaurant Manager in affiancamento all'F&B Manager si occupa di supervisionare e coordinare il buon funzionamento del reparto foo…
We are looking for two experienced Chef de rang for the San Luis Hotel, located in Avelengo, in the province of Bolzano. San Luis Hotel belongs to an inviolate dimension, interpret…