Restaurant Manager- Borgo San Felice Resort
Relais & Châteaux
- Castelnuovo Berardenga, Siena
- Tempo determinato
- Full time
- Lavorare in modo proattivo per migliorare la soddisfazione e il comfort degli ospiti, fornendo una risposta positiva e tempestiva alle richieste degli ospiti
- Gestire il team food & beverage promuovendo una cultura di crescita, sviluppo e performance all'interno del dipartimento
- E' responsabile del budget del reparto F&B, assicurando che i costi e l'inventario siano controllati, che i livelli di produttività e prestazioni siano raggiunti
- Work proactively to improve guest satisfaction and comfort by providing a positive and timely response to guest requests
- Manage the food & beverage team by promoting a culture of growth, development and performance within the department
- Is responsible for the F&B department budget, ensuring that costs and inventory are controlled, productivity and performance levels are achieved
- CCNL Turismo forfettizzato e premio produzione annuale
- Disponibilità full time da lunedì a domenica con un giorno di riposo nel corso della stagione
- Vitto e alloggio in appartamento condiviso (camere due posti letto)
- Utenze a carico aziendale
- Formazione interna sia a livello gestionale che di procedure
- Formazione su mondo Relais & Chateaux e quality assessment, principali normative vigenti
- Piano inserimento circuito HR Relais & Chateaux
- Assistenza e supporto sanitario con Medico Aziendale
- Programma Total Quality aziendale
- Possibilità di trasferte per formazione specifica
- Programma Relais Team di Relais & Chateaux
- Accesso servizi Hotel nel rispetto della policy aziendale con agevolazioni esclusive
- Seasonal fixed-term contract (Marzo- November 2024) with right of precedence for the following year)
- Flat-rate Tourism CCNL and annual production bonus
- Full time availability from Monday to Sunday with one day off during the season
- Board and lodging in a shared apartment (rooms for two people)
- Utilities charged to the company
- Internal training both at management and procedures level
- Training on the world of Relais & Chateaux and quality assessment, main regulations in force
- HR Relais & Chateaux circuit insertion plan
- Assistance and health support with Company Doctor
- Company Total Quality Program
- Possibility of travel for specific training
- Relais Team Program of Relais & Chateaux
- Access to hotel services in compliance with company policy with exclusive discounts