Chef de Rang- Bellevue Hotel & Spa
Relais & Châteaux
- Cogne, Valle d'Aosta
- Tempo determinato
- Full time
- curare la mise-en-place dei tavoli e il servizio
- partecipare al lavoro e alle responsabilità del team di sala
- registrare le comande, sporzionare i cibi dal piatto di portata, porre attenzione ai dettagli
- take care of the table's mise-en-place and service
- participate in the work and responsibilities of the hall team
- record the orders, place the food from the serving dish, pay attention to the details
- CCNL Turismo. L'inquadramento e la retribuzione verranno commisurati in base al profilo e all'esperienza
- Disponibilità full time
- Vitto e alloggioThe resource will be placed within the family-run Relais & Châteaux residence which offers welcome and hospitality to its staff, guaranteeing a serene work environment where each collaborator is recognized for their commitment to the hotel's success- Fixed-term contract - Fixed-term contract (availability from 1June 2024 to 14 October 2024.)
- CCNL Tourism. The classification and remuneration will be commensurate with the profile and experience
- Full time availability
- Room and boardDescription du profil:
- Ottima conoscenza dell'italiano e buona conoscenza di inglese e francese
- Esperienza di almeno due anni maturata in hotel 4*/5*, ristoranti gourmet, Relais & Châteaux
- Conoscenza dei vini (gradita attestazione da sommelier - AIS, FISAR o simili -)
- Completano il profilo: forte senso di responsabilità e passione, orientamento al cliente, flessibilità e team working
- Diploma/Degree
- Excellent knowledge of Italian, good knowledge of English and French
- At least two years of experience in the role gained in gourmet and/or starred restaurants, 4*/ 5* hotels or Relais & Chateaux
- Knowledge of wines (Sommelier certificate is a plus - AIS, FISAR or similar -)
- Complete the profile: customer orientation, communication, flexibility and team working