
Commis di sala- Stagione 2025 Borgo San Felice Resort
- Castelnuovo Berardenga, Siena
- Tempo indeterminato
- Full time
- gestire la mise en place
- accogliere la clientela
- sbarazzare la sala, pulire e mantenere l'ordine
- supportare lo Chef de Rang nella gestione operativa del servizio di sala, nel rispetto degli standard e delle procedure HACCP
- manage the mise en place
- welcome guests
- clean and maintain the order
- support the Chef de Rang in the operational management of the hall service, in compliance with the
- Ottima conoscenza dell'italiano e buona conoscenza di inglese
- Esperienza di almeno un anno maturata in hotel 4*/5*
- Completano il profilo capacità organizzative, comunicazione, orientamento al cliente e collaborazione
- Excellent knowledge of Italian, good knowledge of English
- at least one year of experience gained in 4*/5* hotels
- Completes the profile: organizational skills, communication, customer orientation and collaboration
- CCNL Turismo forfettizzato e premio produzione annuale
- Disponibilità full time da lunedì a domenica con un giorno di riposo nel corso della stagione
- Vitto e alloggio in appartamento condiviso (camere due posti letto)
- Utenze a carico aziendale
- Formazione interna sia a livello gestionale che di procedure
- Formazione su mondo Relais & Chateaux e quality assessment, principali normative vigenti
- Piano inserimento circuito HR Relais & Chateaux
- Assistenza e supporto sanitario con Medico Aziendale
- Programma Total Quality aziendale
- Possibilità di trasferte per formazione specifica
- Programma Relais Team di Relais & Chateaux
- Accesso servizi Hotel nel rispetto della policy aziendale con agevolazioni esclusive
- Seasonal fixed-term contract (July - October 2025) with right of precedence for the following year)
- Flat-rate Tourism CCNL and annual production bonus
- Full time availability from Monday to Sunday with one day off during the season
- Board and lodging in a shared apartment (rooms for two people)
- Utilities charged to the company
- Internal training both at management and procedures level
- Training on the world of Relais & Chateaux and quality assessment, main regulations in force
- HR Relais & Chateaux circuit insertion plan
- Assistance and health support with Company Doctor
- Company Total Quality Program
- Possibility of travel for specific training
- Relais Team Program of Relais & Chateaux
- Access to hotel services in compliance with company policy with exclusive discounts